Äänestä itsellesi parempi kotikunta

sinakuva3Vantaalla kunnallisvaalien äänesprosentti oli edellisissä vaaleissa vuonna 2012 hälyttävän matala, vain 51 %. Koko maan äänestysprosentti oli vain reilut 53 %. Eduskuntavaaleissa ja presidentinvaaleissa äänestysprosentit ovat olleen noin 70 % luokkaa. Onkin valitettavaa, että juuri kuntalaista lähellä olevista asioista päättävien valtuustojen valintaan osallistuu vain puolet äänestäjistä.

Vaalein valittavat kunnanvaltuustot tekevät tärkeää työtä kuntalaisten arjen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Juuri ihmistä lähellä olevat asiat ovat valtuustojen vastuulla. Tulevalla valtuustokaudella kuntaisten hyvinvoinnin edistäminen ja harratusmahdollisuuksien lisääminen korostuvat. Valtuustoihin tarvitaan uusia nuoria vaikuttajia uudistamaan kuntien palveluita ja luomaan paremmat edellytykset järjestöille ja seuroille toimia.

Äänestämällä vaikutat. Myös äänestämättä jättäminen vaikuttaa valtuuston kokoonpanoon ja voi pahimmallaan johtaa juuri sinun lähipalveluidesi heikkenemiseen. Suosittelen siis kaikille lämpimästi tutustumista oman alueensa ehdokkaisiin ja äänestämään sunnuntaina 9.4 kuntavaaleissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: