Yritykseni Sinalab Oy:n tarina

Vuodenvaihteessa otin hypyn tuntemattomaan, irtisanouduin työstäni ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja perustin yrityksen, Sinalab Oy:n. Olen saanut paljon kyselyitä siitä, mitä yritykseni Sinalab Oy tekee.

Sinalab välittää bioanalyytikoita henkilöstövuokrauksena terveydenhuollon näytteenottotehtäviin. Heti yritystoimintani alussa minulla oli onni saada sopimukset kahden ison asiakasorganisaatioin kanssa, ja olen työllistänyt itseni tehden keikkatyötä näytteenottotehtävissä. Parin kuukauden toiminnan jälkeen minulla oli ilo palkata ensimmäinen työntekijäni. Töitä on ollut tarjolla välillä enemmän kuin on ehditty tekemään.

Bioanalyytikkoyrittäjyys on vielä varsin harvinaista ja toimintatapani on ehkä jossain määrin aiheuttanut ihmetystäkin ihailun lisäksi. Minulle yrittäjyys on ollut sopiva tapa toimia; neuvottelen itse sopimukseni ja maksan itse palkkani. Toisaalta yrittäjyys vaatii vahvaa sitoutumista. Siitäkin olen enimmäkseen pitänyt.

Mielestäni on tärkeää rakentaa yhteiskuntaa, jossa erilaiset työn tekemisen muodot mahdollistetaan. Erilaiset tavat toimia sopivat eritavoin ihmisille. Kaikkia ei voida laittaa samaan muottiin työelämässäkään. Parhaimmillaan hoitajayrittäjyys voi edistää alan veto- ja pitovoimaa, lisätä työmotivaatiota ja tuoda alalle kipeästi kaivattua työvoimaa.

Kiitos kaikille Sinalabin menossa mukana olleille siitä, että saan tehdä työtä ja yrittää ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: